U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Cliënten pagina 

 

Welkom op de cliënten pagina. Hier vindt alle informatie over o.a.:

  • Telefonisch spreekuur
  • Inloggen online KASBOEK
  • Klachten
  • Verzoek extra leefgeld

Telefonisch spreekuur

Maandag 09:00 tot 11:00 uur
Dinsdag    09:00 tot 11:00 uur
Woensdag 09:00 tot 11:00 uur
Donderdag  09:00 tot 11:00 uur

Bereikbaar voor cliënten, hulpverleners en verwijzers op telefoonnummer: 0620941708 

Na dit tijdstip zijn wij alleen nog bereikbaar via: mail of via het invullen van een contactformulier op onze website.

Op al uw mail, telefoonbericht of anderzijds die binnenkomen, hebben wij de intentie om binnen 2 werkdagen terug te reageren, rekening houdend met weekend/ziekte en of feestdagen. Alleen bij dreigende situaties zoals: huisuitzetting, afsluiting van de energie, gijzeling rondom boetezaken, ernstige ziekte of overlijden, zullen wij er alles aan doen om diezelfde dag nog te reageren.

 

Log in op je online kasboek 

Via deze linkkunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. in de online kasboek kunt u o.a. afschriften van de beheerrekening inzien.

 

Klachten

Voor klachten geldt een procedure welke u kunt vinden in het klachtenreglement. Bij klachten neemt u contact met ons op via de mail of het contactenformulier van de site.

 

Verzoek extra leefgeld

Via onderstaande formulier kunt u extra leefgeld aanvragen. Aanvragen worden binnen 2 werkdagen behandeld. Wij nemen contact met u op indien er geen goedkeuring plaatsvindt. LET OP : Vraag 2 weken van te voren uw extra leefgeld aan via onderstaande formulier of via info@maxlifecoaching.nl

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.