U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Voor zorgverleners

 

U als zorgverlener krijgt steeds meer te maken met beschermingsbewind, mentorschap en curatele. Daarbij is het belangrijk dat u samenwerkt met een professioneel bewindvoerders die goed bereikbaar zijn en veel ervaring hebben, ook met psychiatrische, psychogeriatrische ziektebeelden en met mensen met een verstandelijke beperking. Tevens is het belangrijk om te weten hoe (zorg)instellingen functioneren. Maxlife coaching en bewind heeft dit alles in huis.

 

Wat kunnen wij voor betekenen?

Maxlife coaching en bewind vult aan waar uw takenpakket eindigt. U kunt namelijk geen financiële verantwoording nemen voor uw cliënten. Wij komen u en uw cliënten graag vrijblijvend voorlichting geven over beschermingsbewind, mentorschap en curatorschap. Wij kunnen uw aanvraag voor onderbewindstelling, curatele of mentorschap bij het kantongerecht afwikkelen. Voor begeleiding zijn onze bewindvoerders dagelijks de gehele dag rechtstreeks telefonisch en per e-mail bereikbaar, waardoor de lijnen kort zijn. 

 

Wij staan voor een persoonlijke en succesvolle relatie. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.